maanantai 22. helmikuuta 2010

Kahvitauko

Viimeisten viikkojen aikana olemme kahlanneet useita ravintoloita ja kahviloita läpi etsien niitä parhaimpia. Tässä kaksi tämän hetken ehdotonta suosikkikahvilaa.

Java Coast Cafe
340 George Street

Photobucket

Java Coast Cafe sijaitsee parin korttelin päässä kotoamme ja on todella satumainen ilmestys harmaiden ja kliinisten pilvenpiirtäjien välissä. Olemme ottaneet perinteeksi nauttia aamupala tuossa kahvilassa joka maanantai: ei voi olla parempaa tapaa aloittaa viikkoa! Miinusta typeristä aukioloajoista, kahvila kun on auki vain arkisin neljään asti iltapäivällä.

The Three Monkeys Coffee & Tea House
58 Mollison Street
West Endissä sijaitseva The Three Monkeys on boheemi ja tunnelmallinen kahvila, jonka kakkuvalikoimat ovat vaaralliset hyvät. Tästähän ollaan jo kerran mainittukin...


Joona etsii edelleen vielä Sitä Oikeaa kahvilaa: paikkaa jossa voi rauhassa istua monta tuntia väljähtyneen kahvin kanssa kirjaa lueskellen tai piirrellen. Oluen tarjoilua herra arvostaisi myös melko varmasti.

3 kommenttia:

 1. ihania kakkuja :O kuola valuu! ja kivoilta näyttää molemmat kaffipaikat

  VastaaPoista
 2. Houkuttelevan näkösiä paikkoja!!! Ja mielettömiä kuvia monessakin viime postauksessa!

  VastaaPoista
 3. Tuo Kolme Apinaa näyttää ihan kodikkaalta ja leivoshylly näytti liiankin hyvältä.
  Terassilla lämpöisen illan pimetessä viihtyis varmaan mukavasti maailman menoa ihmetellen(jos ei ole hyttysiä).

  VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.