maanantai 1. maaliskuuta 2010

Takaisin tulevaisuuteen

Viime lauantai vietettiin yhden päivän pituisilla Future Music Festival -festareilla. Ostettiin liput kun huomattiin, että meidän molempien (ja sadan miljoonan muun ihmisen) lemppari Prodigy soittaa siellä. Muita mainitsemisen arvoisia bändejä olivat Franz Ferdinand, David Guetta, Does it Offend You, Yeah? ja Operator Please.


Alunperin meidän piti treffata samana viikonloppuna Sydneyssä kamupariskunta, mitä ei tietenkään tajuttu lippuja ostettaessa... Anteeksi, Sami ja Mari! Olisi ollut todella kiva nähdä toisella puolella maailmaa. Samin ja Mari ovat kiertäneet alkuvuoden Kaakkois-Aasiaa ja jatkavat Sydneyn kautta matkaa Etelä-Amerikkaan. Pariskunnan matkablogi löytyy täältä.

Brisbanessa on yli 300 aurinkoista päivää vuodessa. Tämä ei ollut yksi niistä. Melkein heti alueelle päästyämme vettä alkoi sataa kaatamalla, mitä jatkui lyhyitä taukoja lukuun ottamatta ihan festivaalien loppuun asti.


AlkuiltaLoppuilta


Matkassa mukana oli Joonan brasilialainen työkaveri Leo.


Valkoisissa ponchoissa on vaikeaa näyttää coolilta. Festivaalialueella näkyi myös erittäin hienoja mustia sadetakkeja, mutta kuvaan niitä ei saatu.Tuija on cooli mitä ikinä sillä on päällä.


Porukka pakkautui sadekatosten alle.


Yleinen tyyliohje tuntui olevan, että mitä vähemmän on päällä, sitä parempi. Brisbanen lämpimän ilmaston takia lämpötila pysyi onneksi 25 asteen tietämillä, joten shortseilla ja hihattomalla paidallakin tarkeni hyvin.


Alkuilta kului Pink Flamingo -lavan edessä Operator Please ja Does it Offend You, Yeah? -bändien esiintymistä odotellessa. Kumpikaan bändeistä ei kuitenkaan esiintynyt. Luulimme keikkojen vain myöhästyneen, joten jätimme päälavalla esiintyneen Franz Ferdinandinkin väliin. Maanantaina Tuija bongasi Does it Offend You, Yeah? -bändin kotisivuilta tiedon, että järjestäjät olivat kieltäneet Pink Flamingo -lavalla soittavia bändejä esiintymästä kaatosateen aiheuttaman sähköiskuvaaran takia. :(
Tärähtävä kamera herkällä päällä.


Franz Ferdinadin keikasta nähtiin viimeiset neljä biisiä. Sen jälkeen David Guetta soitti puolentoista tunnin session tanssimusaa.
Brisbanessa aurinko laskee jo seitsemälta. Kahdeksalta ulkona on jo pilkkopimeää.Tuijaa kiukuttaa sade ja jaloille astuvat pöhlöt.


Illan kohokohta oli tietenkin Prodigy! :)
Prodigy kiittää.

2 kommenttia:

  1. Super cool!!! Yeah!

    T

    VastaaPoista
  2. Nayttaa vaaralliselta tuolla liejussa tarpominen. On sita mutaa kylla taalla Madeirallakin nahty. Nytkin sataa. Taman kirjoitti sukulainen

    VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.