perjantai 23. heinäkuuta 2010

Turistioppaana Brisbanessa

Viime viikkoina on surun lisäksi koettu myös paljon iloisia ja ihania hetkiä, kun ystäväni Sanna saapui tänne Brisbaneen kahdeksi viikoksi! Arki muuttui aika paljon, kun joka päivä oli jotain hauskaa ohjelmaa.

Kahden viikon aikana tutustuimme tietenkin useisiin Brisbanen asuinalueisiin.


New Farm


West End


Paddington


Istuimme kahviloissa...


Köllöttelimme puistossa...


Herkuttelimme ravintoloissa...


...ja pidimme grillibileitä, tietenkin!


(Ja muitakin bileitä.)


Brisbanen maailmanpyöräkin piti toki testata.Näin upealta maailmanpyörä näyttää iltaisin.


Kävimme myös australialaisen kuvanveistäjä Ron Mueckin näyttelyssä, joka oli vaikuttavin mitä olen hetkeen nähnyt. Mueckin teokset ovat niin aidon näköisiä, että niiden voisi kuvitella hengittävän. Australiassa asuville vinkiksi, näyttely on auki GoMassa elokuun 1.päivään asti!
Vierailullaan Sanna halusi ehdottomasti päästä huvipuistoon! Niinpä eräs aurinkoinen lauantai vietettiin Gold Coastilla sijaitsevassa Movie Worldissa. Huvipuistosta löytyy kaikkea elokuva-aiheista hauskaa, kuten vaikkapa Shrek 3D-elokuva sekä Scooby Doo -kummitusvuoristorata.


Joona hymyilee autuaan tietämättömänä siitä, mitä kaikkea onkaan edessä.


Esimerkiksi tämä ihan kammottava vuoristorata! Mä olin liian nynny tuohon ja vaikuttipa huvipuistokonkari Sannakin melkoisen järkyttyneeltä tuon pudotuksen jälkeen, hih.Tämänkin laitteen mä jätin väliin ja tyydyin vain kuvaamaan Sannan ja Joonan menoa.


Siellä ne on!


Tukkijoki, jonka pudotus oli aivan kamala! Tämän kokemuksen jälkeen järkytyin niin kovin, etten loppupäivänä mennyt enää mihinkään laitteeseen. Nynny mikä nynny...Joona uskaltautui syömään vasta sitten kun kaikki kieputtimet oli käyty läpi.Mä innostuin Batman -kaupassa. Laukusta kurkistaa muuten palkintopossu, jonka voitin eräässä pelissä! Sen nimi on Mervi Tapola jr.
Suomalaisten seikkailuja on luvassa vielä yhden postauksen verran, joten pysykäähän linjoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.