torstai 21. lokakuuta 2010

Sydney, osa 1

Tavoillemme uskollisina kirjoittelemme Sydneyn matkasta reilusti jälkikäteen. :P Kuvia kertyi jälleen valtavat määrät, joten postauksia on taas luvassa useampi. Saavuimme Sydneyyn jo torstai-iltana ja edessä oli ihanan pitkä viikonloppu suurkaupungissa!


Jätettyämme tavaramme hostellille, lähdimme nälkäisinä etsimään Lonely Planetissa suositeltua ravintolaa. Ulkona oli hyytävän kylmä! Hyde Parkin läpi kävellessä bongasimme mm. Sydney Towerin.


Lopulta pääsimme Bodhi in the Park -vegaaniravintolaan. Ruoka oli japanilaistyylistä ja todella hyvää!


Alkupalaksi kevätrullia. Kerrankin voitiin ravintolassa jakaa kaikki ruokalajit, kun tarjolla oli vain kasvisruokaa!

Perjantaina lähdimme kävelemään keskustaan sekä tutustumaan siihen kaikkein kuuluisimpaan nähtävyyteen...


Circular Quaylta näki hyvin sekä Harbour Bridgen että upean Sydney Opera Housen."No niin ota jo se kuva..." -poseeraukset.Isoja ja pieniä paatteja puksutteli koko ajan ohi.Harbour Bridgekin oli erittäin vaikuttava. Kyseisellä sillalla järjestetään samanlaisia kiipeilykierroksia, johon osallistuimme Brisbanen omalla Story Bridgellä.


Teimme myös pienen kierroksen sympaattisessa Rocksissa. The Rocks Markets tarjoili mm. maittavaa ruokaa lounasta kaipaaville. Normaalin markkinahälyn lisäksi alueella juhlittiin samaan aikaan australialaista versiota saksalaisesta Oktoberfest -olutfestivaalista.Seuraavaksi kävelimme Circular Quayn toiselle puolelle päästäksemme Oopperatalon juurelle. Matkan varrella piti kuitenkin poiketa nauttimassa virvokkeita. Guylian Belgian Chocolate Cafesta sai Joonan yhtä lempiolutta, belgialaista Leffeä.


Perjantai-iltana kävimme vielä Kings Crossissa ihanassa italialaisessa ravintolassa sekä tutustumassa paikallisiin pubeihin. Todistusaineisto on kuitenkin sen verran hämärää ja tärähtänyttä, että jätetään se näyttämättä.

3 kommenttia:

 1. Toi lintu on paras! Toivonkin siis lisää kuvia eksoottisista australian lintutyypeistä. Ja lintuarvontaa. Ja kakkua. Hyvä tyypit!

  VastaaPoista
 2. Katoin ensin, että noi kaks viimestä kuvaa oli yksi kuva. Tosta photosoppaamaan yhdistämällä taidepläjäys.

  On teillä siellä ikävän keväisen/kesäisen näköistä. Täällä sentään sataa jo reilusti lunta.

  VastaaPoista
 3. hurvittelu: Täällä on tosi eksoottisia pulujakin, pitää kuvata joskus! Lintuarvontaa ja (juusto)kakkua voidaan harkita kun vuosi on pulkassa.

  Ä&I: Sydneyssä oli KYLMÄ, mutta Brisbanessa on jo oikeasti ikävän kesäistä. Ei voi enää käyttää oikein pitkähihaisiakaan...

  VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.