maanantai 1. marraskuuta 2010

Sydney, osa 2

Oxford Street

Lauantaina lähdimme kävelemään pitkää Oxford Streetiä kohti Paddingtonin kaupunginosaa. Oxford Street on yksi Sydney pääkaduista, jonka varrella on lukuisia vaateliikkeitä, designer-myymälöitä ja kahviloita.Aivan kadun alkupäässä piti tietenkin käydä täyttämässä vatsat.


Oxford Street on aika täydellinen paikka rauhalliseen viikonloppukävelyyn, vaikka kuvia reissulta ei montaa kertynytkään. Vietimme koko aamupäivän kierrellen pienissä persoonallisissa liikkeissä, aina välillä pysähtyen kahville. Paddingtonin päässä kävimme vielä yhdessä vintagemyyntitapahtumassa sekä Paddingtonin markkinoilla.

Bondi Beach

Sunnuntaina oli kuuluisan Bondi Beachin vuoro. Päivä ei ollut mitenkään kovin lämmin ja Tuijakin oli flunssainen, joten varsinainen uiminen jätettiin suosiolla väliin. Supersuositulla rannalla ei muutenkaan ollut viileänä päivänä paljoa väkeä.
Bondi Beach ja rantavahtien tähystyskoppi on monille tuttu Bondi Rescue tosi-tv -sarjasta, jota näytetään myös Suomessa JIM -kanavalla. Ohjelma oli tuolloin vielä talvilomalla, mutta Tuija bongasi rannalta pari tuttua rantavahtia! :)

Bondin sivukaduilta löysimme monia tunnelmallisia kahviloita, jotka olivat täpötäynnä sunnuntaibrunssista nauttivia paikallisia kaveriporukoita.Yksi kahviloista, Gertrude & Alice oli persoonallinen kirjakaupan ja kahvilan välimuoto.


Hämärässä nurkassa isojen kirjahyllyjen keskellä kelpasi nauttia teetä. :)
Frozen yoghurt on yksinkertaisesti parasta.


Bondissa oli sattumoisin myös markkinat, missä myytiin lähinnä koruja, vaatteita ja taidetta.
Newtown

Maanantaiaamupäivän vietimme New Townin kaupunginosassa. Ilma oli sateinen ja harmaa, eli juuri sopiva pikkuliikkeissä ja kahviloissa norkoilemiseen.Aamupala syötiin Correlli's Cafe -kahvilassa.


Pysähdyimme Max Brenner Chocolate Bar -suklaakahvilaan hankkimaan sokerihumalat ja kirjoittelemaan parit kortit sukulaisille.Ja sitten lopulta junalla lentokentälle, hei hei Sydney!

Sydneyn matka oli kaiken kaikkiaan hauska ja pitkän viikonlopun aikana ehdimme nähdä kaiken mitä halusimmekin. Juhlimme Tuijan syntymäpäiviä monena iltana: kävimme mm. Sydneyn oopperatalossa katsomassa teatteriesitystä, Govindas -kasvisravintolassa buffet -illallisella sekä persoonallisessa elokuvateatterissa, missä katsoimme elokuvaa isoilla sohvilla löhöillen.

Sydneyn viileämpi ilmasto aiheutti valitettavasti synttärisankarille flunssan, kun taas Joona kärsi niskavaivoista johtuvista rajuista migreenikohtauksista. Tästä syystä emme esiinny kovinkaan useassa kuvassa. Päätimme jättää hitusen kärsivät ilmeemme näistä postauksista pois, ettei vahingossakaan tulisi kuvaa, että siellä oltiin vain mököttämässä. ;)

Palataan Sydneyyn vielä yhden fiilistelypostauksen kera!

2 kommenttia:

  1. Kiva nojatuolimatkailla katsellen kuvianne. Mutta, kuinka pysytte noin hoikkina noita herkkuja syöden? Ilmeisesti matkoilla tulee käveltyä paljon.

    VastaaPoista
  2. Herkkuja syödään enimmäkseen matkoilla ja silloin tulee tosiaan käveltyä aika lailla :)

    VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.