tiistai 15. helmikuuta 2011

Sky Lounge

Viime viikon torstaiaamuna olin juuri lähdössä töihin, kun kuulin sattumalta hississä samaan aikaan olevan asuntovälittäjän kertovan asiakkaalleen, että asuinrakennuksemme 36-kerroksessa sijaitsee "lounge area that is available to all the recidents in the building." Noloa myöntää, mutta meillä ei ollut kyseisestä tilasta mitään tietoakaan, vaikka olemme asuneet täällä jo yli vuoden! Kävimme äsken vilkaisemassa, mistä olemme jääneet paitsi.
Tiloihin kuuluu yleinen oleskelutila, keittiö, biljardipöytä ja parveke, josta on hienot näkymät toiselle puolelle jokea South Bankiin. Parvekkeelta olisi varmaan ollut hienoa seurata itsenäisyyspäivän ilotulituksia. Tila pitää ottaa mitä pikimmiten hyötykäyttöön nyt kun olemme vielä Australiassa. Se on muun muassa kuin varta vasten tehty läksiäisbileiden järjestämiseen...

8 kommenttia:

 1. voi harmi. olisipa löytynyt ihan pikkuisen aikaisemmin niin olisin minäkin päässyt katselemaan maisemia kolmannestakuudestakymmenennestä kerroksesta. ja olisit voinut ottaa biljardimatsin kaksossiskosi kanssa. äiti

  VastaaPoista
 2. Upea paikka ja "parempi myöhään kuin ei milloinkaan". Onko sen käytössä joku varaussysteemi ettei sitten kesken omien kekkereiden tule toiset sinne viettään aikaa?

  VastaaPoista
 3. ps. perhana. tuli kielioppivirhe. piti olla kolmannestakuudennesta kerroksesta. ääh. siis 36. kerros oli kait kyseessä.

  VastaaPoista
 4. äiti: juu sitä mekin kismittelimme, että löysimme tilan kohta sen jälkeen kun viimeinenkin meidän Suomen vieraista oli täällä ehtinyt käydä...

  Ayda: Hyvä kysymys. Ei varmaan, olettavasti tilan käyttö toimii samalla tavalla kuin kuudennen kerroksen uima-allasalue, eli tila pitää jakaa kenen tahansa muun asukkaan kanssa, joka sattuu siellä samaan aikaan olemaan. Voi vain kuvitella, miten tupaten täynnä paikka on uutena vuotena ja itsenäisyyspäivänä ilotulitusten aikaan.

  VastaaPoista
 5. Nyt ei Joona selitykset auta!
  Mut upeet näkymät :)

  T

  VastaaPoista
 6. Muuten. Pitäkää ne läksiäisbileet ajoissa. Vähintään viikkoa aikaisemmin. Mannertenväliset lennot ovat rankkoja. Sanoo raihnainen Australiasta palannut 62-vuotias.

  VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.