keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Sunset Sounds Festival

Vuoden vaihteessa Australiassa on keskikesä ja vilkas festivaaliaika. Viikkoa ennen Brisbanen tulvia osallistuimme Sunset Sounds -festareille, jotka pidettiin keskustan Botanic Gardens -puistossa. Tämän postauksen kuvat on otettu kamerakännykällä, koska järkkäreitä alueelle ei saanut ottaa.
Tuija nautiskelee Vodka Red Bullia ja fiilistelee Cold War Kidsiä täysin tietämättömänä siitä, että kohta sataa vettä ja kovaa.

Ensimmäinen bändi oli tuskin ehtinyt lopettaa kun vettä alkoi sataa kaatamalla. Sadetta jatkui myös koko loppufestivaalien ajan. Aina kun luuli, ettei kovempaa voisi sataa, sade yltyi entisestään. Viime vuonna samaan aikaan olimme Future Music Festivaleilla, ja silloinkin satoi. Ulkona oli onneksi melkein kolmekymmentä astetta, joten kylmä sateessa ei tullut.Ladyhawke
The National
Angus and Julia Stonen keikalla yleisöllä oli tunnelma katossa.


Ilta päättyi Interpolin keikkaan. Ensimmäinen päivä pulkassa, sateesta huolimatta kivaa oli!


Edellisestä päivästä viisastuneena toiseen päivään varustauduttiin muovipussisukilla, ja ylimääräisellä sadetakilla.


Aurinko oli jo laskemassa kun lähdimme kävelemään takaisin festivaalialueelle.Karismaattinen Joan Jett and The Blackhearts näytti nuoremmille bändeille mallia oikeasta rock -asenteesta.José Gonzálezin uusi bändi Junip soitti pienellä Hibiscus -lavalla.


Festarit päätti Klaxons.

Lopuksi vielä festaritunnelmia videon muodossa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.