torstai 29. huhtikuuta 2010

Melbournen matkan suunnittelua

Viime viikon arki-illat kuluivat viikonlopun Melbournen matkaa valmistellessa. Tiistaina käveltiin joen yli South Bankiin elokuviin ja sitä ennen kahville suunnittelemaan pitkää viikonloppua.


South Bankin puiston ja keinotekoisen rannan takaa löytyi pieni tunnelmallinen puistokatu Grey St, joka on jostain syystä jäänyt meiltä kokonaan huomaamatta.Kadun varrelta löytyy puolen tusinaa ravintolaa, pari baaria, pari kahvilaa ja yksi elokuvateatteri. Ollaan Australiaan tultuamme ehditty käydä Brisbane CDB -keskustan teattereissa katsomassa jo monta elokuvaa, mutta vasta viime viikolla saatiin tietää, että kymmenen minuutin matkan päässä South Bankin teattereissa leffaliput maksavat vain puolet siitä mitä keskustassa. Ensi-ilta -elokuvan saa nähdä vain 7,5 australian dollarilla eli siis 5 eurolla, 3D-elokuvatkaan eivät ole paljoa kalliimpia. Siitäs saat Finnkino!


Aivan aluksi käytiin Grill'd -ravintolassa käytiin syömässä hampparit. Grill'd sisustustaulutaide loi kivan tunnelman.

Matkan suunnittelua hampurilaisia odotellessa. Maijulta oli lainassa Hide&Seek Melbourne -opas, itse oltiin ostettu Lonely Planetin Melbourne Encounter.


Hampurilaisten jälkeen siirryttiin kahville kadun toiselle puolelle jatkamaan matkan suunnittelua.

Kadulta löytyi myös persoonallisen näköinen Sushi -baari Ginga, jolla oli myös houkuttelevan näköinen jäätelötiski. Tänne pitää joskus tulla syömään!

Ilta päätettiin ("huippuun" -joona, "ihan ok" -tuija) Kick Ass -elokuvaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.