maanantai 10. toukokuuta 2010

Noosa

Melbournen matkan jälkeen olimme molemmat varmoja siitä, ettemme ihan lähiaikoina lähtisi reissaamaan Brisbanen ulkopuolelle. Toisin kävi, seuraavaksi viikonlopuksi lähdettiin Juhan ja Maijun ehdotuksesta porukalla Labour dayn eli vapun kunniaksi Sunshine Coastille Noosaan, joka sijaitsee Brisbanesta pari sataa kilometriä pohjoiseen.


Aurinko laskee tähän aikaan vuodesta jo kuuden aikaan. Ulkona oli jo pimeää ennen kuin pääsimme perille.


Noosavillen kylässä meitä oli odottamassa rivitalo joen rannassa.


Perjantai -iltana grillattiin.Aamulla paikka näytti ihan erilaiselta.


Lauantaina käytiin paikallisilla Eamundin markkinoilla ihmettelemässä ihmisvilinää, myyntikojuja ja katusoittajia.Myyntikojuja riitti loputtomiin, markkinoille olisi ollut helppo eksyä.


Markkinoilta palattiin takaisin loma-asunnolle Noosavilleen. Pojat kävivät vilvoittelemassa uima-altaalla.

Iltapäivällä ajettiin Noosa Headsiin.


Surffausliikkeitä Hastings streetillä

Pizzaa päivälliseksi
Sunnuntaina mentiin rannalle. Tuija otti aurinkoa, Joona pääsi taas kokeilemaan bodyboardilla surffausta.


Noosa Main beach


Sunrise beachSunnuntai-ilta vietettiin asunnolla ihan vain telkkaria katsellen ja hyvää ruokaa syöden.
Maanantaiaamuna lähdettiin ajamaan takaisin Brisbaneen. Paluumatkalla käytiin ihastelemassa Glass House Mountainseja, omituisen näköisiä kukkuloita, joita kohoaa muuten tasaisesta metsästä.

Luontopolulla


Kotimatkalla. Hmm...


Kiitos Maijulle ja Juhalle hauskasta reissusta!

4 kommenttia:

 1. Kiitos itsellenne kovasti, olette ihanan mukavaa ja rentoa seuraa joiden kanssa ei tarvitse jäykistellä ja voi myös vapaasti ilmaista tunteitaan silloin kun nälkä tai väsy iskee, haha :D

  Miä haluaisin kyllä teettää meidänkin lomakuvat näistä teidän kuvista, niin ihania ovat kaikki!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia. Ja kateeksi käy, kun vettä on sekä merenä että altaina polskia. Koskahan saataisiin Suomen kerrostaloihin uima-altaat? Mihin meidän rahat oikein menee? KUKA vetää välistä?

  VastaaPoista
 3. Taas niin hienoja kuvia ja upeita maisemia. Lämpöäkin taisi vilukissoille riittää Melbournea enemmän. Hassua, että keväällä pitää lähteä pohjoiseen lämmittelemään :)
  Pitääköhän siellä etelässä ostaa autoon kesäksi talvirenkaat ?

  VastaaPoista
 4. Kannatan! Uima-altaita saisi kyllä olla enemmän Suomenkin taloyhtiöissä, vaikka sitten sisätiloissa jos jonkun mielestä Suomen kesä ei ole tarpeeksi lämmin. Jos suomalainen ei osaa elää ilman saunaa, niin australialainen ei selviä ilman ulkogrilliä ja uima-allasta takapihallaan.

  Soile ja Matti: ei taida montaa talvirengasta mennä täällä kaupaksi, Melbournessa ja Sydneyssäkin keskilämpötila pysyy kylmimpinä kuukausina kuuden asteen hujakoilla.

  VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.