torstai 27. toukokuuta 2010

Arkea Brisbanessa

Noosan ja Melbournen jälkeen tämä perhe on viettänyt rauhallisia viikonloppuja Brisbanessa. Suunniteltuun Tokion matkaankin on vielä pari viikkoa. Pari viikonloppua sitten teimme kävelyretken New Farmin ja Fortitude Valleyn kaupunginosaan.
Olemme käyneet New Farmissa ja Valleyssa ennenkin, mutta James Street ravintoloineen oli meille uusi tuttavuus.


Aamupalalla
Suomi-designia
Fortitude Valleyn kävelykadulla pidetään markkinat joka lauantai.
Paluumatka tehtiin taas vaihteeksi City Cat -lautalla, mihin Tuija ei ilmeisesti koskaan kyllästy...
Story Bridgen päälle pääsee kiipeilemään, mikä on suunnitelmissa toteuttaa joskus loppuvuodesta.

Viime lauantaina puolestaan teimme pienen baarikierroksen ympäri Brisbanen keskustaa. Alunperin tarkoitus oli ollut mennä kahdestaan johonkin keikalle, mutta se jäi väliin, koska kumpaakaan meistä ei kiinnostanut mennä kuuntelemaan tarjolla olevia punk-, garage rock- ja rockabilly -bändejä.
Ilta aloitettiin syömällä Albert Lanen Vapianosissa.


Aterioinnin jälkeen mentiin vastapäiseen Tea Centreen teelle.
Belgian Beer Cafesta saa belgialaisia oluita kuten Leffeä (nam!) ja Stellaa.


Metro Arts -keskus tarjoaa paikallisille taiteilijoille halpoja työskentelytiloja, järjestää gallerioita ja teatteria. Sieltä löytyi myös kiva, halpa ravintola Verve, illan seuraava kohde.


Keskustasta jatkettiin West Endin Music Kafe -baariin, jossa esiintyi joku paikallinen bändi.


Illan viimeiseksi paikaksi jäi Hi-Fi -rokkibaari.
Tuija fiilistelee kotimatkalla.Sunnuntaina kävimme Joonan työkavereiden brasilialaisen Leon ja ranskalaisen Alexiksen kanssa ulkona syömässä. Kaverukset olivat aamulla saapuneet Fijin saarilta kymmenen päivän lomamatkalta, ja odottivat iltalentoa Bangkokin kautta takaisin tämänhetkiseen asuinmaahansa Norjaan. Leo ja Alexis ovat viettäneet viimeiset kolme kuukautta Australiassa työkomennuksella, ja olleet monesti mukana meidän kanssa viikonlopun baarireissuilla. Leo and Alexis, goodbye! See you next time in Europe!

3 kommenttia:

  1. Kaikki kuvat eivät tule esiin niin millään tällä konerakkineella. Onpa ihanan iloinen kuva kolmesta erimaalaisesta jätkästä. Ja kiva on myös Tuijja odottamassa lauttaansa.

    VastaaPoista
  2. Tänään ihme ja kumma näkyivät kaikki kuvat. Se on tärkeää äidille nähdä jokaikinen kuva. Tän kirjoitti hp

    VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.