tiistai 8. kesäkuuta 2010

Kesäkuu

Suomessa kesäkuu tarkoittaa koulujen päättymistä, loman alkua ja kokoajan lämpeneviä ilmoja. Australiassa kesäkuu tarkoittaa talven alkamista.
Kesäkuun ja talven kunniaksi keskustan patsaat komeilevat nyt pipot päässä ja kaulahuivit kaulassa. Nämä meidän kotimme läheltä löytyvät kaverit olivat saaneet yllensä lämpimät villapaidat.

Se kuinka kovasti täällä nyt sitten varsinaisesti tarvitsee kaulahuivia tai pipoa, onkin toinen juttu. Brisbanessa asteet voivat alimmillaan olla noin 10astetta, mutta normaali lämpotila kesä-elokuussa on kuitenkin noin 15-20astetta. Kuulostaa vähän Suomen kesältä? ;)

Kesäkuun ensimmäisen viikonlopun vietimme mm. grillaten. Suomalainen tuttuni Ammi täytti vuosia ja oli sen kunniaksi järjestänyt synttärijuhlat Sherwoodin Arboretumiin!


Grillimestari Petrell esivalmistelee käristeltäväksi joutuvaa halloumia.


Grillaus jäi yllättäen miesten vastuulle...


Pöytä notkui herkkuja, joita tuli napsittua ehkä hieman liikaa...


Päivänsankari Ammi ja poikaystävänsä Christoph. Synttärikakun kynttilöinä toimivat tulitikut...


Happy Birthday, Ammi!


Illalla lähdettiin Joonan kanssa junalla takaisin keskustaan. Kärsimätön Tuija...
Loppuilta vietettiin baareihin tutustuessa. Oli hauska ilta!

Tällä viikolla me lähdetäänkin jo Tokioon! Otamme läppärin mukaan, joten toivon mukaan matkakertomuksia ilmestyy tänne jo matkamme aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.