keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Shinjuku

Eilen tutustuimme Shinjukun alueeseen. Aamupalan nautimme paikan päällä Park Hyatt Hotellin delissä.


Aamupalan jälkeen otimme suunnaksi Tokyo Government Office Buildingin, missä pääsee ilmaiseksi näköalakerrokselle katselemaan maisemia.


Perillä!
Maisemat olivat tietenkin aika mahtavat 45. kerroksesta!


Kuvassa näkyvä kolmiosainen rakennus on aamupalapaikkamme Park Hyatt.
Government Officen vessasta. Jos ei löydy lattiasta reikää, japanilaiset ilmeisesti kokevat hygieenisemmaksi yllä näkyvän tavan. Ja sehän on ehdottomasti no-no.


Rakkautta matkalla Shinjukun vilkkaammille kaduille!


Shomben Yokocho eli Piss Alley. Kuja, jonka varrella on vanhoja pieniä ravintoloita ja pubeja. Yleensä se olen muuten minä, jolla on kuvissa tuo tuskainen "Tuuuuu jo!" -ilme.


Värikkäitä mainoksia riittää.


Yhdessä välissä poikettiin peliluolaan ampumaan pahiksia ja purkamaan aggressioita!


Räiskinnän jälkeen maistui jäätelö ja kiertely mm. tässä imelän söpössä kaupassa, missä kaikki oli vaaleanpunaista. Iih!


Matka jatkuu ja välillä vilkuillaan karttaa...
Helteisen päivän päätteeksi kylmä olut ja siideri ovat pala taivasta.

Illemmalla minä siirryin kauneusunille ja Joona osallistui hostellillamme järjestettävään Japanese Calligraphy -kurssille, missä opetettiin mm. kirjoittamaan oma nimi kanji -symboleilla.Taidonnäytteitä kuivumassa.


Joonan nimi kirjoitettuna kanji -symboleina tarkoittaa "Honor, praise - Cozy house - flexibility", eli siis kunnioitettua, joustavaa, kotoisaa taloa. Tuijan nimi tarkoittaa "Tsunami - Power - Night", eli siis voimakasta yöllistä tsunamia. ;)

Herättyäni lähdimme Harajukun kapeille kaduille etsimään mukavaa ravintolaa. Pienen kiertelyn jälkeen päädyimme erääseen intialaiseen.Ruokailun jälkeen nautimme vielä parit oluet pienessä Half Moon -baarissa, jossa oli vain kaksi pöytää ja baaritiski. Mukavan intiimi tunnelma ja ihan huippua rockmusiikkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.