sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Kaunis päivä Tokiossa

Tällä hetkellä olemme jo onnellisesti kotona Brisbanessa, mutta palataan Tokion tunnelmiin vielä parin postauksen verran.


Torstaina lähdimme junalla Odaibaan. Odaiba on keinotekoinen saari, jonka alun perin oli tarkoitus toimia linnoituksena ja suojata Tokiota mereltä tulevia hyökkäyksiä vastaan. Nykyisin Odaiba toimii kuitenkin hotellien ja ostoskeskusten ja useiden suuryritysten kotina.
Ihan ensimmäisenä menimme tutustumaan uimarantaan, joka on tietenkin myös ihmisten rakentama.


Hellettä oli 30 astetta, mutta ihmisiä oli rannalla kuitenkin todella vähän. Uiminen oli kielletty, outoa. Kuvassa näkyvää sateenkaarisiltaa pitkin tulimme muuten junalla ja näkymät olivat todella kauniit.Nautimme jäätelöt auringossa.


Rannalta suuntasimme kohti Decks Tokyo Beachia ja Venus Fortia, jotka molemmat ovat suuria ostoskeskuksia. Decks Tokyo Beachin sisätiloissa oli jopa pieni huvipuisto.


Ostoskeskusten tuntumassa oli suuri maailmanpyörä.


Venus Fortin sisustuksessa oli jäljitelty italialaisen kylän tunnelmaa. Ostoskeskuksen kattoon oli valaistu taivas pilvineen, auringonlaskuinen ja -nousuineen. Yö ja päivä vaihtelivat parin tunnin välein.


Shoppailun jälkeen maistui mun Tokion matkan suosikin eli crepet! Lätyn välissä on kermaa, mansikoita ja vaniljajäätelöä eli ihan taivaallisen hyvä setti! Eri täytevaihtoehtoja oli kymmeniä, mutta mä pitäydyin tässä koko matkan ajan.


Kotimatkalla saatiin junasta paremmat paikat maisemien ihasteluun.


Illalla lähdimme viettämään vuosipäiväämme. Neljä vuotta on jo hyvä saavutus ja sen kunniaksi menimme intialaiseen ravintolaan syömään oikein pitkän kaavan mukaan. Ruokailun jälkeen siirryimme Roppongin alueelle, mistä kerromme lisää seuraavassa postauksessa.


Torstai-illan pääkohde kun oli kuitenkin yksi Tokion tunnetuimmista nähtävyyksistä, Tokyo Tower!


Hissillä pääsemme 150metriin katselemaan kaupungin valoja.Näkymät olivat ihan MIELETTÖMÄT. Toivottavasti tunnelma välittyy edes puoliksi näistä kuvista.

Tunnelmaa lisäsi myös paikallisen bändin keikka ja musiikkia fiilistelevä yleisö.


Tilasimme itsellemme vielä pienet valkkaripullot ja istuimme pari tuntia ihan vain öistä Tokiota ihastellen sekä Meitä juhlien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.