tiistai 14. syyskuuta 2010

Roma Street Parkland

Pari viikkoa sitten teimme Juhan, Maijun ja Pihlan kanssa retken Roma Streetin puistoon. Kokonimeltään Roma Street Parkland on Brisbanen keskustan pohjoispuolella sijaitseva suuri puistoalue, josta löytyy muun muassa ankkalampi, amfiteatteri, nurmikkoaukio piknikeille, sähkögrillejä, pieni sademetsänurkkaus ja japanilainen puutarha. Tank streetin kotikadulta sinne kävelee noin kymmenessä minuutissa.Värikäs Spectacle Garden ja pari suomalaista turistia.


Hu-urjan iso lisko.
Täällä puiden katveessa nautimme lounasta.


Sitten suunnattiinkin leikkipuistoa kohti.


Kiikku!


Pihlan lemppari taisi kuitenkin olla liukumäki.Pihla ja pojat.


Lampea ympäröivissä taloissa olisi varmaan kiva asua.


Kierroksen jälkeen köllöttelimme isolla aukealla.
Mums, mums.


Bongattiin puistossa myös hääpaikka.


Perinteitä vaalien päätimme päiväretken terassilla!

3 kommenttia:

 1. Ihanan Pihlan kanssa taidatte saada hyvää harjoitusta tulevaisuuteen. Tonnehan voisi mennä ulkoilemaan melkein päivittäin, jos on noin lähellä Tank Streetiä. Meinaan sitten, kun ja jos uskallan lähteä Australiaan asti. Tän kirjoitti HP Jankasta.

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea sinun blogiasi, kun itse olen suunnitellut tulevani Australiaan opiskelemaan, joten on hauska lukea ausseissa asuvista suomalaisista :) Opiskeletko itse Brisbanessa jotain vai et jos saan kysyä? :) Kauan olet asunut ausseissa ja oliko englannin kielen taitosi kuinka hyvä ennen kuin lähdit? Pärjääkö keskitason englannilla siellä sinun mielestäsi? Varmaanhan se kyllä paranee siellä.

  VastaaPoista
 3. HP: Ilman muuta käydään Roma Street Parkissa sitten tutustumassa hurjiin liskoihin ja kauniisiin kukkiin! :)

  elina: Heippa ja anteeksi kun tässä vastaamisessa on kestänyt! En opiskele, tällä hetkellä teen vain vapaaehtoistöitä. Muutimme tänne Australiaan tammikuussa, eli kohta tulee 10 kuukautta täyteen :) Englantini oli aika perustasoa, ymmärsin hyvin mutta olin ujo puhumaan. Keskitason englannilla pääsee kyllä hyvin alkuun, aussit ovat todella mukavia ja ottavat turistit todella hyvin ja kärsivällisyydellä vastaan! Aluksi tuntuu, että kaikki puhuvat hurjan nopeasti ja murteella, mutta siihenkin tottuu aika pian :) Ei muuta kuin tervetuloa Australiaan!

  VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.