maanantai 25. tammikuuta 2010

Torilla.

Viikonloppuna vierailimme Green Flea Community Marketissa, joka sijaitsee West Endin kaupunginosassa, Davies Parkissa. Torilla oli myynnissä luomuvihanneksia ja -hedelmiä, käsitöitä sekä hippityylisiä vaatteita haaremihousuineen ja rentoine hameineen. Paikalla oli myös ihmisiä myymässä omia käyttämättömäksi jääneitä vaatteitaan ja tavaroitaan. Aurinko porotti yli 30 asteen lämmöllä, torilla leppoisa tunnelma ja ihmisillä hyvä mieli. Varsin mukava tapa viettää lauantai-iltapäivä...
Aamupalaksi Joona osti näiltä herroilta pannukakun. Minä ostin vegaanisen lätyn, jonka sisällä oli jotakin vihannesmömmöä. Oli hyvää!


Kasvissyöjiä hemmoteltiin: suurin osa ruoista oli saatavissa myös vegaanisena. Huomaa poseeraus..


Tästä ostin vegaanisen smoothien.


Joonakin sai päivän käyntiin kahvilla.


Tässä kojussa täti olisi voinut lukea korteista, että mihin suuntaan se elämä on menossa.


"One cupcake, pleeeeease?"
Äitini kehoituksesta ostin kotiimme kukkia, tuo kimppu maksoi noin 2,50e. Kukkien lisäksi ostimme 6 isoa pussia mausteita n. 1e kappalehintaan sekä säkillisen hedelmiä.

Aivan ihana paikka! Jos minun täytyisi valita vain kaksi ihmistä jotka veisin torille, lähtisin oppaaksi veljelleni ja hänen tyttöystävälleen. Nyt hypin vain kojusta toiseen huudellen Joonalle "Katso miten Astan näköinen mekko! Katso, tuolta saa chai-teetä, tuosta Teemu ja Asta tykkäis!" Että terveisiä vaan sinne, arvatkaa mistä tuon teille vielä tuliaisia? ;)

8 kommenttia:

 1. Ai hitsi, miten maltoit olla menemättä ennustettavaks?!

  VastaaPoista
 2. Ooh :) Näyttää aika mukavalta torilta

  VastaaPoista
 3. Komppaan Teemua. Näyttää aivan ihanan mahtavan upealta paikalta ja kuolasin heti noita kankaita tuossa ekassa kuvassa ja vieläpä että tuolta löytyy vegaanista ruokaa <3

  VastaaPoista
 4. Anna: Niin on, se on kiikutettu ihan New Yorkista asti.

  Laura: Pelkäsin liikaa, mitä saisin kuulla...

  Teemu: Jep! Siellä oli aika leppoisa meininki.:)

  A: Oli kyllä ihan tiedän näköinen paikka! Jos tuo olisi yhtään lähempänä, voisi torilta joka viikonloppu hakea viikon ruokatarpeet...

  VastaaPoista
 5. Hauska blogi sulla! Kiva lueskella muidenkin kokemuksista australiassa :) Muistan myos ostaneeni kauhean kasan mausteita tuolta markkinoilta. Jotka tietenkin unohdin eraaseen hostelliin. Tyypillista :)

  VastaaPoista
 6. Hoopa: Kiitos ja tervetuloa seuraamaan meidän elämää! Pitääpä tutustua sun blogiin, kiva kun löytyy muitakin Australian suomalaisia :)

  Ä&I: Sai! :)

  VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.