maanantai 4. tammikuuta 2010

Lähtötunnelmia

Viimeiset viikot ennen lähtöä ovat olleet todella kiireisiä. Saimme kuin saimmekin pakattua elämämme pahvilaatikoihin ja survottua ne 3,5 neliön tilaan, huh huh! Kaiken jäljelle jääneen ajan olemme käyttäneet ystävien tapaamiseen sekä joulun ja uuden vuoden viettoon perheidemme kanssa.Meiltä kysytään jatkuvasti, että "jännittääkö?" Joka kerta on joutunut kyllä vastaamaan, että ei tässä yksinkertaisesti ehdi tai edes tajua jännittää. Haikeutta sen sijaan on ollut ilmassa. On paljon helpompi ikävöidä sitä, mitä tänne jää, kuin jännittää jotakin tuntematonta. Lähdön hetkellä sitä huomaa miten paljon rakkaita ja ihania ihmisiä meidän ympärillä oikein onkaan. Uskokaa tai älkää, Tuija ainakin on viettänyt jo muutaman unettoman yön ihan vain ennakkoikävää potien!

Huomenna (tai virallisesti tänään) koittaa lähtö kohti ihanaa ja jännittävää seikkailua. Matka on pitkä, pelkästään ilmassa olemme yli 23h. Tällä hetkellä odotamme vain hetkeä, jolloin saamme istahtaa koneeseen ja huokaista helpotuksesta: nyt on kaikki esijärjestelyt tehty, nyt se matka vihdoin alkaa!

Loppuun vielä pari talvista kuvaa minun kotikonnuiltani, lumesta ja pakkasestakin ehdittiin nauttia ennen lähtöä!

Seuraavat kuulumiset tulevatkin sitten Australiasta. Se on MORO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.